Is je AED ingezet in Noord- en Oost-Gelderland of Zeeland? Dan kun je bij ons je kosten declareren! Vul het formulier hieronder in.

Lees meer

AED declaratie

Per 1 januari 2018 heeft de minister van VWS budget ter beschikking gesteld om de verbruikskosten van een AED (Automatische Externe Defibrillator) na een reanimatie te vergoeden. Hierdoor krijg je als AED-beheerder de kosten die gemaakt zijn bij inzet van jouw AED vergoed. Momenteel regelen wij dit voor de AED-inzet voor de RAV’s (Regionale AmbulanceVoorziening) van Noord- en Oost-Gelderland en Zeeland.

Andere regio?
Voor de andere regio’s werkt het iets anders om de kosten van een AED gedeclareerd te krijgen. Op basis van waar de AED ingezet is, kun je de AED declareren bij de betreffende Regionale Ambulancevoorziening (RAV). Op de afbeelding hiernaast kun je zien welke RAV’s er zijn. Kijk op de website van de RAV hoe het zit met het declareren van de kosten van de inzet van de AED.

Vergroot afbeelding

Via onderstaand formulier kun je digitaal een declaratie indienen (let op: enkel volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen). Heb je vragen over de declaratie van een AED? Neem gerust contact op met Stan Support.

Fill out my online form.