Heb jij een AED?

Meld deze aan voor algemeen gebruik en help levens redden. Samen werken we aan een wereld waar niemand onnodig hoeft te sterven aan de gevolgen van een harstilstand.

Lees meer

Meld je AED aan voor algemeen gebruik

Heeft jouw bedrijf, vereniging of organisatie een AED? Meld deze aan voor algemeen gebruik en help levens redden. Samen werken we aan een wereld waar niemand onnodig hoeft te sterven aan de gevolgen van een harstilstand.

Nationale 6-minutenzone

Het hele land een 6-minutenzone, dat is ons doel. Wanneer en waar mensen ook een hartstilstand krijgen, reanimatie vindt dan altijd binnen 6 minuten plaats. Daarvoor zijn in het hele land veel openbare AED’s nodig. Stel je jouw AED ook beschikbaar?

Ja, ik stel mijn AED beschikbaar!

Elke vaste AED is welkom

Elke AED die op een vaste plaats staat of hangt, registreren wij graag voor gebruik in het oproepsysteem HartslagNu. Heb je een AED in de auto? Dan is deze helaas niet bij ons te registreren. Want bij Stan gaat het erom dat bij nood de exacte locatie van de AED bekend is.

AED 24/7

Staat of hangt jouw AED binnen? En heb je te maken met openingstijden? Dan is jouw AED niet altijd te bereiken. Wil je deze toch 24/7 beschikbaar maken? Dat kan met een speciale, geconditioneerde AED-kast. Deze zijn er in verschillende variaties, bijvoorbeeld met pincode en op afstand bedienbaar. We informeren je graag over de mogelijkheden en kosten.

Ik wil meer weten over AED-kasten